Weboldal Optimalizálás

"Weboldal optimalizálás: mi tudjuk a megoldást, hogy hogyan növelheted weboldalad látogatóinak a számát akár 1 hét alatt."

„Az időben elkészített megfelelően optimalizált weboldalak értéke idővel csak egyre növekszik.”


Az elmúlt évek során több száz, főleg külföldi weboldalt készítettünk a világ számos országában a legújabb keresőmarketinges eszközök figyelembevételével és felhasználásával, amely jelentős látogatottság növekedést eredményezett ügyfeleinknél.

Online marketing tanácsadás szakemberünk segítségével:

 Kollégánkkal való találkozás és a weboldal előzetes felmérése az teljesen ingyenes:

Ha rendelkezel már weboldallal:

1.Első lépésben szakemberünknk felmérik a weboldalad struktúráját, kulcsszó helyezési eredményét, link stratégiáját.

2. Második lépésben a kapott információk és a konkurenciaelemzés elvégzése után tanácsot adunk, hogy milyen kulcsszavakra érdemes a termékedet vagy szolgáltatásodat a weboldaladon optimalizálni.

3. Harmadik lépésben egy személyre szabott megoldást kínálunk, amely tartalmazza, hogy milyen megengedett keresőmarketing eszközökkel előzheted meg versenytársaidat. Ebben az ajánlatban megmondjuk, milyen költségekkel jár ez és mennyi idő alatt garantáljuk az eredményt.

                                                                                                  

Hogyan teheted még érdekesebbé honlapodat?

Manapság az internetezők egyre jelentősebb százaléka használja nap mint nap az interneten megtalálható online játékokat. Online játékok alkalmazásával jelentős látogatottság növelést lehet elérni weboldaladon:Új Trend a Neten

 


Reklámfilmek - Kismfilmek

Igény szerint netre és TV-re is kisfilmek, reklámfilmek készítése.
Egyedülálló szolgáltatásunk az ingatlanok értékesítése vizuális barangolással, kamerabejárásával egyedi filmek készítése
akár 3 d ben is.
Vírusfilmek készitése a webre, komoly, professzionális technikával,
és technologiával.
Professzionális többkamerás felvételek online.
(minden ami videó)
Technikai aparátusaink a DV, SD, HD, (XD HD 1/2, és 2/3 col) 4K (rav formátum)

A legjobb keresőmarketing tanácsadó cég - CRS Budapest Kft.

Onlinemarketing101.bizÚj Magyarország Fejlesztési Terv 
További szolgáltatásaink

Teljes, linképítési és honlap népszerűsítési mintakampányokat is tartalmazó Szolgáltatás Ismertető igényléséhez fordulj közvetlenül hozzánk a +36 70 629 0690-as telefonszámon.

Belső Keresőoptimalizáltság Vizsgálat: Oldalanként átnézzük a honlapod, és javaslatokat teszünk az egyes oldalak oldalanként egy kereső kifejezésre való optimalizálásához szükséges változtatásokra. Írásos összefoglalót adunk neked, benne javaslatokkal a lap webmestere számára.

Google Analytics:
Az analízis eredményét belefoglaljuk havi jelentéseinkbe, és megfigyeléseink alapán javaslatokat teszünk a honlapod látogatottságának javítására vonatkozóan.


Kulcsszókutatás:
Részletes kulcsszó analízissel megállapítjuk, hogy milyen kulcsszavakat érdemes használni a honlapod látogatottságának javításához. Ezekről tájékoztatunk, és felhasználjuk őket weboldalad linképítési stratégiájában.


Szaktanácsadás:
Az online marketing 101 keresőmarketing szakemberei készek segíteni professzionális tanácsadást kereső cégeknek olyan ügyekben, mint pl. a versenyképesség-vizsgálat, a Google Analytics elemzés és szaktanácsadás és a hatékony webdesign.


Cégblog Készítés:
Együttműködünk veled egy, a honlapodon lévő, abba teljesen illeszkedő, testreszabott blog elkészítésében.


Hivatkozásra Érdemes Tartalom:
Hosszú fejtörés eredményeként születő ötleteink sorát végül leszűkítjük egyetlen konkrét koncepcióra, aminek alapján elkésszítjük a honlapodat. A hivatkozásra érdemes tartalom elkészülte után, vagy a honlapod eredeti tartalmát használva, segítünk weboldalad forgalomnövelésében és ismertebbé tételében egy testreszabott közösségi média és linképítő kampánnyal. A promóciót minimum három hónapig folytatjuk.


Tartalomkészítés:
Három dolog a kulcsa annak, hogy egy honlapot a keresőprogramok értékeljenek: a színvonalas tartalom, a belső keresőoptimalizáltság és a más honlapokról az optimalizált céloldalra mutató hivatkozások minősége és mennyisége (a rájuk rakott megfelelő változatos kulcsszavakkal). Mi megírjuk honlapodhoz az optimalizált tartalmat 400-500 szó terjedelemben, lapod minden oldalát optimalizáljuk legfeljebb három kereső kifejezésre, majd elküldjük az elkészült tartalmat, hogy azt feltedd a weboldalra.


Egyedi Linképítés:
E szolgáltatásunk két hivatkozásfajtát foglal magába: 1.) állandó, színvonalas oldalakon elhelyezett bejövő hivatkozások 2.) színvonalas oldalakon elhelyezett, kereső barát kölcsönös hivatkozások. Valamennyi oldal google által beindexelt, és legtöbbjükhöz tartozik pagerank érték is.


Kiemelt Hivatkozás (Authority sites) Szolgáltatás:
Kiemelt hivatkozások létrehozásakor több szempontot tartunk szem előtt: a honlap korát, Google pagerankjét, a rá mutató külső hivatkozásrendszert valamint a lap forgalmát és tartalmának színvonalát. Valamennyi, a hivatkozást tároló honlap cache-be kerül, és legalább 1-es Google pagerank értékkel bír, ami kitűnő belinkeltséget biztosít a honlapodnak.


Közösségi Média Marketing:
Különböző, piaci részeket megcélzó közösségi oldalakon elkészítjük a profilodat, aminek köszönhetően mindig szem előtt lesz. Ez a szolgáltatás azok számára is hasznos, akik élen szeretnének járni cégük vagy főnökük hírnévmenedzsment törekvéseinek képviseletében, mivel a közösségi média marketing kitűnő terepet jelent a webes közösségi jelenlét erősítéséhez.


Célzott Közösségi Média Kampányok:
Ez a szolgáltatás a közösségi média marketing egy még mélyebb részleteibe megy bele olyan megrendelők számára, akik egy konkrét közösségi oldalra kívánnak összpontosítani, kihasználva annak valamennyi lehetőségét. A szükséges profiloldalakat mi elkészítjük és gondozzuk, havonta új, célzott tartalommal frissítve őket.

Weboldal készítés

Ügyfélszolgálat


Helyi Keresőmarketing: E szolgáltatás alapja egy olyan sokoldalú megközelítés, aminek révén a hirdetésed helyi keresésnél a találatok legfelső csoportjában jelenik meg a keresőprogramokban. Mi elkészítjük a szükséges profiloldalakat, és tartalmukat havonta frissítjük.

Videómarketing:
E szolgáltatásunk segít jobb találati helyezéseket elérni számos keresőprogramban. Vállaljuk videók készítését 60-90 másodperc hosszúságban, azok optimalizálását és promótálását. Ezen kívül ügyfeleink által hozott videók optimalizálásával és promótálásával is foglalkozunk.


Sajtóközlemények:
A teljes folyamatot lebonyolítjuk a cikk megírásától a terjesztésig. Valamennyi általunk írt sajtóközlemény keresőoptimalizált, és hivatkozásokat tartalmaz az oldaladon levő, vonatkozó tartalmakra.


Bloggerekkel Való Együttműködés:
E szolgáltatásunk célja az, hogy bloggerek írjanak a legfontosabb kereső kifejezéseidről. Megszervezzük tizenkét különböző, egyedi, a weboldalad tartalmára vonatkozó blogbejegyzés megírását. Mindegyik bejegyzést hivatásos blogger, újságíró vagy író írja 200-400 szó terjedelemben.


Cikkmarketing:
Megírunk számodra tíz egyedi, színvonalas cikket, és megszervezzük azok garantált megjelenését tíz különböző online újságban. Különleges szolgáltatásaink között szerepel a könyvjelzőzés és a cikkek online szavazóoldalakra való felrakása.


Blog- és Közösségi Oldali Hozzászólások:
Saját kezűleg írunk hozzászólásokat a megfelelő internetoldalakra, a honlapodhoz megfelelő témákban. Hozzászólásainkba gyakran illesztünk az Ön oldaladra mutató, akár follow, akár nofollow típusú szöveges hivatkozásokat.


Közösségi Linkmegosztás:
honlapod hivatkozását elhelyezzük különböző linkmegosztó oldalakon (olyan honlapokon, ahol a felhasználók nekik tetsző oldalak linkjeit osztják meg az internetezőkkel).


Regisztrálás Keresőbarát webkatalógusokba:
Honlapod regisztráljuk négy keresőbarát webkatalógusba, amiket legjobb tudásunk szerint úgy választunk meg, hogy az a webkatalógusok közül a lehető legmagasabb pagerank értékű legyen.


Bővebb felvilágosításért hívd a +36 70 629 0690-as telefonszámot! 
új magyaroszág fejlesztési terv

 

Gépbeszerzés a CRS Budapest kft.-nél

   NFÜ

és

MAG Zrt.

újmagyarországfejlesztésiterv.doc újmagyarországfejlesztésiterv.doc
Size : 57 Kb
Type : doc

Weboldal optimalizálás felső fokon

Weboldal optimalizálás és linképítés felsőfokon a legkedvezőbb árakon

Kérje ajánlatunkat:                 +36 70 629 0690
 
 
 
Tag clouds:

Google Fizetett Hirdetés Kampány

(PPC - Pay Per Click)

Nagyon részletes és fontos információt találsz itt

a google adwords kampány -ról

Online marketing tanfolyam 20 000 Ft-tól.

Facebook üzleti célú alkalmazása

Mi a twitter és hogyan használhatod üzleti célra?

Keresőoptimalizálás

Egyedi honlapok elkészítésére és keresőoptimalizálására ajánlatot kérhetsz ezen a számon: +36 70 629 0690

                                                                                                   

A design mellett a honlap elkészítése során nagyon fontos szempont a megfelelő képek elkészítése, amely a felhasználóknak tetszik, és amely nyomot hagy bennük.

Ezért tettünk fel egy pár közkedvelt fotót ebben a galériában:

Hogyan készítjük el

honlapodat?

 A weboldal strukturált és keresőbarát elkészítése, valamint a tartalom keresőbarát felvitele mind fontos kritériumok ahhoz, hogy a weboldalad előkelő helyen jelenjen meg a keresők találati listáján.


 Mi az Internetes hirdetés és a keresőmarketing közötti különbség?

1. A fizetett reklám alkalmi, és csak annyiszor jelenik meg ahányszor fizetünk érte, ezzel szemben a keresőmarketing legújabb eszközeinek segítségével fejlesztett weboldalak folyamatosan láthatóak. A weboldalak találati eredményeinek javulása, az új ügyfelek regisztrálása és a ráfordított költségek pontosan mérhetőek.  Hosszútávon a jól optimalizált és a keresők természetes listáján jó helyen megtalálható weboldalak sokkal költséghatékonyabb módon generálnak új ügyfelet, mint a fizetett hirdetések.