Gyorsan váljon sikeressé az üzleti életben a cikk marketing révén

Gyorsan váljon sikeressé az üzleti életben a cikk marketing révén

Amikor az interneten szörföl, az egyetlen dolog, ami elválasztja a jó üzletet a rossz üzletektől, az, hogy hogyan érzékeli ezt az üzletet. Ezért olyan fontos, hogy üzleti márkáját tartalommal, cikkmarketinggel értékesítse. Kövesse ezt a cikket, és ismerje meg a legjobb tippeket és taktikákat a cikkmarketing használatához az interneten.


Ne aggódjon az online plágium miatt. Ha egy másik weboldal másolja az Ön írott munkáját, igényelje a hitelt azzal, hogy hirdeti a nyilvánosságnak, hogy hány weboldal használja az ön oldalát és hányan bíznak az ön anyagában. Fontolja meg a weboldalának linkelését azokra a weboldalakra, amelyek átvették a tartalmát. A hitel igénylése ilyen módon sokkal olcsóbb lesz, mint ügyvédet fogadni a szerzői jogi perekhez.


Ha szakértője egy témának, ezt előre tudassa olvasóival. Az olvasók sokkal nagyobb valószínűséggel veszik komolyan, amit mond és sokkal inkább befektetik az idejüket abba, hogy elolvassák, amit az adott témában írt, ha szakértő. Ne hencegjen nekik, de ne is rejtse el a tapasztalatát.


Tegye a cikkeit először a saját oldalára, hacsak nem tiltják. Ezzel a weboldala elnyeri a keresőmotorok figyelmét, és előkelőbb helyen fog szerepelni. Először a keresőmotorok indexeljék a cikket a webhelyén, majd küldje ki a cikkeit a világba, hogy több ügyfelet vonzzon.


Csomagolja be a cikket egy feltűnő cselekvésre való felhívással. Minden egyes megírt cikke végére tegyen egy egyszerű cselekvésre való felhívást, és könnyítse meg az olvasók számára, hogy elvégezzék ezt a műveletet. Olvasói nagyobb valószínűséggel fognak cselekedni, ha egyértelmű, hogyan kell ezt megtenni.


Nevezzen meg egy listát, vagy tartalmazzon számokat a címében. Tanulmányok kimutatták, hogy a legtöbb ember nagyobb valószínűséggel olvas el valamit, ha listaszerű formátumot kínál, vagy többféle lehetőséget kínál valaminek a megtételére. Használja ki ezt mind a cikk megírásakor, mind a cím kiválasztásakor, hogy a legtöbb olvasót biztosítsa.


Tehát megírta és feltette a cikkeit a könyvtárakba. Mi a következő teendő? Próbáljon meg naponta néhányszor tweetelni a cikkéről. Válasszon ki néhány kisebb részletet a tweeteléshez, és győződjön meg róla, hogy azok egyértelműen a választott témára vonatkoznak. Ezzel felkeltheti követői érdeklődését, és elkezdhet forgalmat építeni a cikkére.


A cikkmarketing megkezdéséhez írjon egy eredeti cikket a webhelyére, ügyelve arra, hogy az elsődleges kulcsszavakra optimalizált legyen, és 400-500 szó hosszúságú. Azt szeretné, ha ez egy jó minőségű, jól megírt cikk lenne, mivel ez lesz az alapja a további cikkeknek. Küldje el a cikket az összes fontosabb RSS-csatornára. Miután a cikk megjelent a weboldalán, pingelje meg a weboldalának RSS-csatornáját.


A cikkmarketing sikere az Ön által közzétett tartalom körül forog. Tegye közzé az írásokat bármilyen témáról, amely megfelel az Ön preferenciájának, szükségletének vagy megoldásnak a sok olvasó által felmerülő problémákra. A How-to cikkek elég jól mennek sok webhelyen, ezért próbálja ki őket.


Ahhoz, hogy jobban kapcsolódjon az olvasókhoz egy cikkmarketing programban, összpontosítson a cikkével egy probléma megoldására számukra. Ez átfogó célt és témát ad a cikkeidnek, és ezt az olvasók értékelni fogják. Egy problémamegoldó cikk nem csak az olvasókkal való kapcsolatát fogja növelni, de finoman az Ön termékeinek vagy szolgáltatásainak megvásárlása felé is tereli őket.


Ahhoz, hogy tekintélyes, megbízható cikkforgalmazóként hírnevet szerezzen, hosszabb, kiváló minőségű cikkekre van szüksége, amelyeket valódi emberek olvasnak. Azokat a cikkeket, amelyek a blogjában, a weboldalán vagy a kiemelt aggregációs oldalakon jelennek meg, különös gondossággal kell elkészíteni. Elfogadható, hogy az ilyen cikkek a szokásosnál hosszabbak legyenek, ha minden figyelmét a tökéletesítésüknek szenteli.


Amikor megpróbálja értékesíteni a cikkét, ügyeljen arra, hogy olyan vonzó főcím legyen, amely arra készteti az olvasókat, hogy rákattintsanak, amikor megjelenik a keresési eredmények között. Ne ragadjon le annyira a kulcsszavaknál, mert azok nem érnek semmit, ha nincs olyan főcíme, amely nem kelti fel senki figyelmét.


Bár a cikkmarketing tartalommal foglalkozik, mégis a kereslet és kínálat alapelvei szerint működik. Ez azt jelenti, hogy meg kell határoznia a piaci keresletet, majd úgy kell megfogalmaznia az írását, hogy az megfeleljen ennek az igénynek, és kínálatként működjön.


Győződjön meg róla, hogy mindig végezzen internetes kereséseket, hogy megtudja, mely oldalak fogadnak el vendégtartalmat. Cikkmarketingesként folyamatosan keresnie kell, hogyan növelheti profilját. Próbáljon meg ráugrani az új lehetőségekre, mielőtt a többi marketinges ön elé lépne, és elárasztaná a piacot.


Most már világosnak kell lennie az Ön számára, hogy a cikkmarketing felhasználásával rendkívül jövedelmező lehet az üzletének kiépítése. Ráadásul a márkája tartalmakon keresztül történő erőltetése sokkal legitimebbnek tűnik bármely ügyfélkör számára, mint az egyszerű hirdetések. Ne feledje tehát, hogy kövesse ezeket a tippeket a siker érdekében, és folytassa az írást.

© Copyright Online Marketing