Nagyszerű webdizájn tippeket keres? Ne keresse tovább!

Nagyszerű webdizájn tippeket keres? Ne keresse tovább!

Blogolhat vagy vállalkozhat online; Akárhogy is is van, elengedhetetlen egy fantasztikus webhely megtervezése. Az egyik fő tényező annak, hogy vonzó és megbízható weboldala legyen a látogatók számára, a webdesign. Folytassa az olvasást, hogy többet megtudjon egy olyan webhely tervezéséről, amely pontosan ezt fogja megtenni.

Ügyeljen arra, hogy a megfelelő horgonyszöveget használja. A hivatkozás horgonyszövegének egyértelműen meg kell határoznia, mit kell várnia a látogatónak, amikor rákattint a linkre. Például, ha egy link a widget megrendelési oldalához vezet, akkor a horgony szövege a "Megrendelési widgetek" feliratot jelenítheti meg. Különösen kerülje a "kattintson ide" alkalmazást horgonyszövegként.

Tegye nyilvánvalóvá a linkeit. Az ügyfelek nem szeretik időt tölteni az Ön webhelyén gázolva, és keresnek valamit, amelyben érdekli őket. A webhelytérkép és a nagy, jól látható linkek biztosítása segít a nézőnek megtalálni, amit keres, anélkül, hogy vadászatra pazarolja az időt. Vezesse őket az Ön adataira.

Annak érdekében, hogy a webhely látogatói megkereshessék az otthoni útjukat a webhelyén, mindig helyezze el a honlapjára mutató linket a webhely minden oldalán. A látható honlap-link segítségével az olvasó könnyen visszajuthat a kiindulási ponthoz. Ha nincs honlapja link, akkor a látogatók frusztrálhatnak, és teljesen elhagyhatják webhelyét.

Minimalizálja a kattintással vagy a görgetéssel járó látogatók által az információkhoz való hozzáférést. Minél többször a felhasználónak kattintania vagy körbe kell görgetnie a keresett információ megtalálása érdekében, annál valószínűbb, hogy feladja a keresést. Célja, hogy legalább 400 szó legyen a webhely minden oldalán azáltal, hogy összekapcsolja az ezen szavak száma alá eső tartalommal rendelkező oldalakat.

Győződjön meg arról, hogy üzleti emblémája jól megtervezett és kiemelkedő helyen jelenik meg a webhely minden oldalán. A logója a márka kulcsfontosságú eleme, és ennek kell lennie az első dolgok között, amelyet az emberek látnak, amikor az Ön webhelyére lépnek. Ha nem tud jó ötlettel kitalálni a logót, vannak olyan tervezőirodák, amelyek viszonylag alacsony költséggel készítenek neked egy emblémát.

Használjon zsemlemorzsát, és készítse el úgy, hogy a webhely logóra kattintva visszatérjen a kezdőlapra. A zsemlemorzsa olyan jelölő, amely megmutatja, hogy a látogató hol van a webhely szerkezetében. A zsemlemorzsa például "otthon> bútorok> ágyak" lehet. Amikor a felhasználó rákattint egy linkre a zsemlemorzsában, visszatérhet egy további oldalra a webhelyhierarchiában. Az üzleti emblémára kattintással a látogatót is vissza kell vonnia a honlapra.

Kerülje el animált GIF-fájlok használatát a webhelyén. Ezek az 1990-es évek végén voltak népszerűek, ám az újabb technológiák felváltották a ténylegesen hasznos animált GIF-eket. Az animált GIF-fájlok gyenge minőségű és fájlméretük alacsony. Használjon statikus ikonokat az elem elemekhez, és a tényleges videofájlokat az összetett animációkhoz.

Tanuljon számítógépes nyelveket annak érdekében, hogy jó weboldalakat hozzon létre, és saját hibáit kijavítsa. A webhely tényleges működésének megtanulása segít a hibák gyors kijavításában. A webhelyén felmerülő problémák kezelésének ismerete időt és pénzt takarít meg, mivel a helyzet orvoslásához nem kell külső segítségre támaszkodnia.

Az egyik legnagyobb hiba, amelyet az emberek elkövetnek, a domain nevek azonnali fenntartása, ha több webhely tulajdonjogát tervezi. Az igénylés most biztosítja, hogy a pontos domain nevet megkapja. Soha nem tudhatod, hogy valaki más ugyanolyan névre és típusú webhelyre gondol, mint te. Sok kreatív ember egyformán gondolkodik.

Fontos megérteni a webdizájnját. Hogy van-e olyan látogatója, akit vonzza az Ön weboldala, és ha bíznak benne, az attól függ, hogy a webhely hogyan készült. Használja az itt található tippeket, és létrehoz egy jól működő webhelyet.

© Copyright Online Marketing