Nézze meg ezeket a tippeket az iPhone szerviz elsajátításához

Nézze meg ezeket a tippeket az iPhone szerviz elsajátításához

Sokan szeretnének iPhone szervizet kapni, de a legtöbb nem biztos abban, hogyan kell ezt a csodálatos új technológiát használni. Ez a cikk sok egyszerű és hasznos javaslatot nyújt Önnek, amelyek segítenek megtanulni az iPhone szerviz legújabb technológiáját. Olvassa el a nagyszerű információkat.

A szélső kapcsolat vagy a 3G GRPS kapcsolat letiltásához nyomja meg a beállítási gombot. Ezután érintse meg az általános, hálózati és mobil adathálózatot. Amikor eljut az APN felhasználónevét és jelszavát kérő mezőbe, tegyen néhány szót, ami megakadályozza, hogy iPhone szerviz a megfelelő értékeket adja meg a szolgáltatóknak. Ezután indítsa újra a telefont.

Bármely webhely egy iPhone szerviz alkalmazássá alakítható a kezdőképernyőn. Először navigáljon a webhelyre. Miután felkereste a weboldalt, adja meg a "GO" gombot egy csap. Ezzel lehetővé teszi, hogy hozzáadja a webhelyet a kezdőképernyőhöz. A kezdőképernyőn átnevezheti azt az oldalt, amit szeretne.

Az iPhone szerviz-en történő textilüzenet esetén felgyorsíthatja a folyamatot, ha megismeri a parancsikonokat az időszakokra. A szóköz képernyő megjelenítéséhez a "123" gombra kattintva duplán érintse meg a szóköz billentyűt. Ez automatikusan beszúr egy időszakot és egy helyet az üzenetbe.

Nézze meg az összes készletét és azt, hogy a piac hogyan működik az iPhone szerviz készletrészében. Ez a rész lehetővé teszi, hogy megvizsgálja, hogyan működik a Dow Jones az aktuális időben a teljesítménye és a cikkek gyors ütemezése mellett.

Ha szülő vagy, és nem akarja, hogy gyermeke a "felnőtt" dolgokat nézze a telefonon, csak annyit kell tennie, hogy bekapcsolja a szülői felügyeleti funkciót. A funkció bekapcsolásához csak annyit kell tennie, hogy menjen a beállításokhoz, érintse meg az "általános" elemet, majd érintse meg a "korlátozások" gombot.

Az iPhone szerviz segítségével gyorsan készíthet képet, még akkor is, ha a képernyő zárolva van. Érintse meg kétszer a kezdőgombot, és a feloldó sáv mellett megjelenik egy kamera ikon. Érintse meg a fényképezőgépet, és azonnal készíthet képet, anélkül, hogy először időt kellene szánnia a képernyő feloldásához.

Ha az iPhone szerviz nedves lesz, ne próbálja meg azonnal bekapcsolni. Szárítsa meg a külső kútot, és hagyja, hogy a belső víz egy éjszakán át száradjon. A telefont rövidre zárhatja, ha nedves állapotban kapcsolja be.

Át kell váltania az írásjelek és az ábécé gombok között, és szeretné tudni, hogyan kell ezt sokkal gyorsabban csinálni. Nyomja meg a? 123 billentyűt, de ne hagyja az ujját, amikor az aktuális írásjelek megjelenése megjelenik. Csúsztassa az ujját a vesszőgombra, engedje el, és az ABC elrendezés automatikusan megjelenik.

Most, hogy van néhány jó ötlete az iPhone szerviz potenciáljának maximalizálására, akkor teljesen új fényben fogod értékelni. Nem kell többé lennie azok közé, akiket a csodálatos telefon funkciói és alkalmazásai zavarnak. A fenti cikk több információt adott az iPhone szervizről.

© Copyright Online Marketing