THIS IS A HEADLINE

Nézze meg ezt a cikket a hírnév menedzsmentről, amely sok nagyszerű tippet kínál

Nézze meg ezt a cikket a hírnév menedzsmentről, amely sok nagyszerű tippet kínál


Rengeteg üzletet szerezhet, ha tudja, hogyan használja a hírnévmenedzsmentet az előnyére. Az ügyfelek a jó hírnévvel rendelkező vállalatokról fognak hírt adni. Meg kell védenie vállalkozása hírnevét, hogy az sikeres legyen. Ha fontos Önnek az üzleti hírnév, olvasson tovább.


Ahhoz, hogy segítsen felépíteni cége hírnevét, igényt kell tartania a nevére. Vállalatának vagy termékének neve alapvető fontosságú a márkaismertséghez. Számos olyan weboldal létezik, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizze terméke vagy cége nevét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azt nem használja más.


A hírneve kezelésének egyik elsődleges módja, hogy igényt tarthat üzleti márkájára az interneten, és kezébe veheti az Önről szóló tartalmakat.


Vállalkozása hírnevének javításának egyik jó módja, ha megkéri a szolgáltatásával vagy termékével elégedett ügyfeleket, hogy írjanak pozitív véleményt a blogján vagy weboldalán. Arra is megkérheti őket, hogy mondjanak valami szépet a cégéről olyan oldalakon, mint a Linkedln, a Google.


A közösségi médiában való erős jelenlét megteremtése segít javítani vállalkozása hírnevét. Egy Twitter-fiók, blog vagy Facebook-oldal létrehozása segíteni fogja az érdeklődőkkel és ügyfelekkel való interakciót. Manapság a legtöbb ember elvárja, hogy a vállalatoknak legyen jelen a közösségi médiában. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy releváns tartalmakat tegyen közzé a vállalatáról, és figyelemmel kísérje, hogy mit mondanak róla.


Legyen professzionális, amikor a közösségi oldalakon posztol. Kerülje az internetes zsargon és szleng használatát. Mindig legyen professzionális. Reagáljon a hozzászólásokra ugyanúgy, mint ahogyan azt tenné az ügyfeleivel egy személyes találkozón. Használjon megfelelő angol nyelvet, és minden válaszát lektorálja, mielőtt közzéteszi.


A legutolsó dolog, amit szeretne, hogy az emberek az interneten keressék vállalkozását, és egy csomó üres címjegyzékbe való bejegyzést találjanak. Ha észreveszi, hogy az Ön webhelyének listája hiányos, tegyen meg mindent, hogy ezt megváltoztassa. Keményen kell dolgoznia azon is, hogy kijavítsa a hibás információkat.


Az üzlet növekedésével az ügyfélkapcsolatok mennyisége is nőni fog. Itt-ott panaszok fognak megjelenni, ezért foglalkoznia kell velük. Gyorsan foglalkozzon ezekkel, hogy ne váljanak problémává.


Ha negatív megjegyzést olvas a vállalkozásáról, érthető, hogy neheztel az íróra, különösen akkor, ha az író elferdíti az igazságot. Maradjon nyugodt, amikor válaszol, és összpontosítson a tényekre. Ha az emberek mindkét oldal érveit elolvassák, akkor kitalálhatják, hogy szerintük kinek van igaza.


Maradjon résen, amikor a rossz üzleti hírnév elleni védekezésről van szó. Még ha mindent megtett is a jelenlegi problémák megoldása érdekében, a jövőben mindig lesznek újabbak. a dolgok szemmel tartása biztosítja, hogy azok nem fognak kicsúszni a kezéből.

Győződjön meg róla, hogy havonta felülvizsgálja a keresőmotorok eredményeit. Végezzen Google-keresést a cégére, hogy megállapítsa, vannak-e panaszok a vállalkozásával kapcsolatban. Ellenőrizze, hogy nem tesznek-e negatív megjegyzéseket az Ön által üzemeltetett webhelyen. Figyelje az összes negatív vélemény forrását. Tegyen meg mindent a megoldás érdekében.


Ha ésszerű számú, jó minőségű aldomainnel rendelkezik, az segíthet a hitelesség kiépítésében és a jó hírnév kialakításában. Két vagy három aldomaint is létrehozhat, amelyek mindegyike a legfelső szintű domainjének egyetlen termékére, szolgáltatására vagy szempontjára összpontosít. Egyszerűen csak hozzá kell adnia a termék vagy szolgáltatás nevét előtagként a domain nevéhez, hogy létrehozzon egy új oldalt. Vigyázzon, hogy ne hozzon létre túl sok ilyen oldalt, mert ez visszafelé sülhet el, és csökkentheti a keresőmotorok rangsorát.


A negatív megjegyzéseket és tartalmakat úgy ellensúlyozhatja, ha sok pozitív tartalmat hoz létre. A blogok jó platformok erre a célra, mert nagyon gyorsan sok pozitív információt juttathat a nyilvánosság elé. Ehhez olyan ingyenes blogszolgáltatásokat használhat, mint a Blogger vagy a WordPress. A lényeg, hogy tele legyenek pozitív, pozitív információkkal Önről, a termékéről vagy szolgáltatásáról és a weboldaláról, hogy megőrizze pozitív online hírnevét.


Ellenőrizze, hogy az Ön cége szerepel-e a Wikipédián. Ez nagyon jót tesz a hírnevének, mivel a Wikipédia bejegyzései következetesen magasan szerepelnek a keresőmotorokban. Ha cége nem szerepel a listán, akkor érdemes lehet egy olyan újságírót keresni, aki elfogultság nélkül tud Wikipédia-bejegyzést írni. Ne írja meg saját maga, mivel ez nem mutatna semleges képet a vállalatáról.


Mindig tartsa kordában az érzelmeit, hogy megőrizze makulátlan online hírnevét. Használjon stresszkezelést a felgyülemlett frusztrációk levezetésére. Egy kis testmozgás vagy sportolás segíthet a nyugalom megőrzésében és a stressz levezetésében. Soha ne veszekedjen online. Nagy károkat okozhatnak a hírnevének.


Vállalkozása hírnevét komolyan kell venni. A jó hírnévvel egy lépéssel a versenytársai előtt maradhat. Ez segít abban, hogy több üzletet és az ügyfelek bizalmát szerezze meg. Vállalkozása sikere függ tőle. Gondosan kezelje hírnevét; ez segít a sikerben.

© Copyright Online Marketing