Nézze meg ezeket a hasznos tanácsokat a mobiltelefonokról

Nézze meg ezeket a hasznos tanácsokat a mobiltelefonokról

Ha nem ragadja meg a mobiltelefonokban rejlő összes lehetőséget, akkor a telefon kihasználhatatlan marad. Sok mindent meg kell tanulnia, ha meg akarja érteni a mobiltelefonokat. Hogy elkezdje a tanulást, olvassa végig az alábbi tippeket.


Próbálja meg nem használni a mobiltelefonját olyan területeken, ahol gyenge vagy nincs térerő. A telefonok több energiát használnak, ha megpróbálnak hozzáférni a gyengébb jelekhez. Nem számít, hogy használja-e a telefont vagy sem. Ha csak bekapcsolva hagyja a készüléket ezeken a területeken, az néhány órán belül teljesen lemerítheti a mobiltelefon akkumulátorát.


A mobiltelefon vásárlásakor mindenképpen vegye figyelembe a csomagokat. Sok vállalat kínál ilyeneket, és ezek olyan dolgokat tartalmazhatnak, mint például egy tok vagy egy autós töltő. Gyakran olcsóbb, ha mindezeket az elemeket csomagban vásárolja meg, mintha külön-külön venné meg őket, és jó esély van rá, hogy a tartozékok közül néhányra szüksége lesz.


A mobiltelefon megvásárlása előtt nézze meg az online értékeléseket. Folyamatosan rengeteg új telefon kerül a piacra, és néha nehéz eldönteni, melyik a legjobb az Ön számára. Az online vélemények megtekintésével láthatja, hogy a különböző telefonok milyen funkciókat kínálnak, valamint azt, hogy mások mennyire kedvelik őket. Ez segíthet abban, hogy megalapozott döntést hozzon.


Figyeljen a kiterjesztett garanciákra. Ezek többletköltséget jelentenek anélkül, hogy ténylegesen sokat segítenének Önnek. A legtöbb problémát általában már az első évben észre fogja venni, és az eredeti garancia minden ilyen problémára kiterjed. Emellett sokan minden évben új telefont vesznek, így a kiterjesztett lefedettség használhatatlan.


Mobiltelefonnal mindig kerülje a vizet. Rengeteg történet kering olyan emberekről, akik véletlenül eláztatják a mobiltelefonjukat, majd megpróbálják használni. Ezért soha ne vigye mobiltelefonját víz közelébe. Lehet, hogy azt hiszi, hogy meg tudja akadályozni a leejtést, de bármi megtörténhet.


Ne streameljen filmeket vagy zenét a telefonján. Ez felemészti az adatkeretet. Ha muszáj, inkább csatlakozzon egy WiFi helyre, minthogy az adatkapcsolatát használja. Így továbbra is megnézheti vagy meghallgathatja azokat a dolgokat, amiket szeretne, de ezt ingyen teheti meg, ahelyett, hogy esetleg nagy költségekkel járna.


Ha a legmodernebb mobiltelefon-technológiát szeretné, akkor pár évente vásároljon valami újat. Rengeteg mobil weboldalt úgy terveztek, hogy a legújabb telefonokon működjön. Ha elavult telefonja van, lehet, hogy nem fog tudni belépni rájuk.


Szánjon időt arra, hogy megismerje a különböző alkalmazásokat, amelyeket a telefonjával elvégezhet. Ez lehetővé teszi, hogy több zenét adjon hozzá a könyvtárához, és szörfözzön az interneten. A telefonod valószínűleg naptárfunkcióval is rendelkezik. Jobban jár, ha tudja, hogyan működnek a programok.

Ha otthonában csak wi-fivel használja a mobiltelefonját, akkor érdemes megfontolnia, hogy lemondjon az okostelefonjához csatolt drága adatcsomagról. Persze ez nem mindenkinek való. De ha csak beszélgetésre használja azt a telefont, akkor miért fizetné a további (és drága) adatátviteli költségeket?


Ha új mobiltelefon vásárlása előtt áll, ismerje meg a lehetőségeket. Korábbi tapasztalatai alapján talán azt feltételezi, hogy a mobiltelefont és a szolgáltatást ugyanattól a szolgáltatótól kell beszereznie, és még egy többéves szerződést is alá kell írnia. Ez azonban nem mindig van így. A feloldott telefonok külön is megvásárolhatók, és egyes vezeték nélküli szolgáltatók nem írnak elő szerződést.


A mai világban szinte mindenre van alkalmazás. Ez leegyszerűsítheti az életet, és segíthet az ügyek nagy részét útközben intézni, akár a számlák kifizetését is a telefonon keresztül. Ismerje meg a Google Playben az Android telefonokra elérhető alkalmazások és az Apple iPhone felhasználók számára elérhető alkalmazások közötti különbségeket. Ezek közül soknak lehetnek univerzális kiegészítői, de vannak, amelyeknek nem. Böngésszen bármelyik alkalmazásboltban is van a telefonján, és nézze meg, mi segíthet leegyszerűsíteni a magánélet üzleti oldalát.


A modern lítiumos mobiltelefon akkumulátorok nem hasonlítanak a régi NiCd vagy NiMH akkumulátorokhoz, és a töltésükhöz használt módszerek sem ugyanazok. Ne hagyja, hogy a mobiltelefon akkumulátora teljesen lemerüljön, mielőtt feltöltené. Ha az akkumulátort akkor tölti fel, amikor az negyedére-felére lemerült, az valóban meghosszabbítja az élettartamát.


Ha a mobiltelefonja lítium akkumulátorral rendelkezik, ne merítse le teljesen! Ezek az akkumulátorok szeretik, ha csak egy kicsit használják őket, mielőtt újra feltöltik őket. Ráadásul teljesen fel akarják tölteni őket, amikor bedugja őket. Kövesse ezeket a tanácsokat, és az akkumulátora hosszú ideig fog tartani.


Ne féljen alkudozni a mobiltelefon árából. Csak azért, mert esetleg fél megkérdezni, még nem jelenti azt, hogy nem kaphat jobb ajánlatot. Rengeteg kedvezmény, kupon vagy egyéb ajánlat létezik, amelyet a szolgáltató vagy a kereskedő kínálhat. Kérjen belőlük, és lehet, hogy pénzt takaríthat meg a vásárlásból.


Ha azt tapasztalja, hogy a mobiltelefon akkumulátora gyorsan lemerül, próbálja meg a háttérvilágítást a lehető legalacsonyabbra kapcsolni. Ha túl fényes a világítás, akkor több akkumulátorteljesítményre van szüksége a működéshez. Ez viszont azt eredményezi, hogy az akkumulátor nagyon gyorsan lemerül. Állítsa a lehető legalacsonyabb fokozatra.


Ha mobiltelefonja van, amellyel hozzáfér az internethez, és a dolgok kissé lassúak, próbálja meg törölni a cookie-kat és a böngésző gyorsítótárát. A telefonok memóriája nagyon korlátozott, így ezek megléte csak értékes helyet foglal. A telefonja sokkal gyorsabb lesz, ha mindezek kiürülnek.


Az okostelefonokkal kapcsolatos újonnan szerzett ismereteivel jobban felkészült arra, hogy felelősségteljes, megalapozott döntéseket hozzon. Sőt, ezzel az információval valószínűleg sokkal szórakoztatóbbnak fogja találni a mobiltelefonját. Gratuláljon magának az új tudáshoz!

© Copyright Online Marketing