Laptop-tippek, amelyeket máshol nem talál

Laptop-tippek, amelyeket máshol nem talál

Ha most kezdett új munkát, vagy akár először jár az egyetemre, szüksége lesz egy laptopra. Ne hagyja, hogy ismerethiánya megfélemlítse. Kiválaszthatja és megvásárolhatja a megfelelő laptopot, ha van néhány jó tény az övében. További tudnivalókért olvassa el ezeket a tippeket.

Ha valamit javítani kell a számítógépén, győződjön meg róla, hogy tudja, mennyi ideig tart egy javítási hely. Nem akarja, hogy olyan számítógépet küldjön, amelyre csak az szükséges, hogy örökké tartson a visszatérés. Próbáljon meg olyan helyet találni, amely nem annyira elfoglalt és jó munkát végez az Ön területén.

Ne gondold, hogy ha többet fizet a laptopodért, akkor az lesz a legjobb. A drágább gépek nem mindig teljesítenek jobban. Egyes márkák magas árakat kínálnak, mert tudnak, és tudják, hogy az emberek azért fizetik ezeket a magasabb árakat, mert termékeik a nevüket viselik. Ehelyett a funkciók alapján dönthet.

Ha laptopot keres, ne szerezzen több számítógépet, mint amire szüksége van. Lehet, hogy lenyűgözően hangzik, ha azt mondjuk, hogy sok memória van a gépén, de ha nincs szüksége ennyi memóriára, pénzt pazarol. Ragaszkodjon az életmódjának megfelelő laptophoz, és kevesebbet fog fizetni.

Annak érdekében, hogy a laptop képernyője tiszta és pormentes legyen, egyszerűen törölje le finoman egy puha ruhával vagy vízzel megnedvesített törlőkendővel. Kövesse száraz ruhával vagy törlőkendővel a nedvesség eltávolításához. Kerülje az olyan háztartási tisztítószerek használatát, amelyek károsíthatják a képernyő finom felületét.

Gondoljon a vásárolni kívánt laptop billentyűzetére. Kényelmes? A legtöbb laptop lehetővé teszi egy másik billentyűzet csatlakoztatását, ha úgy dönt, de próbáljon beszerezni egy laptopot olyan billentyűzettel, amely azonnal kényelmes lesz. Érezd át, például milyen közel vannak egymáshoz a billentyűk.

Vegye figyelembe a kijelző méretét. Ami a laptopokat illeti, rengeteg pénzt takaríthat meg, ha kisebb kijelzőt használ. Bár utazás közben csatlakoztathat egy külső monitort, fontos megfontolni, hogy mit csinál, és mekkora szüksége van a kijelzőre a megfelelő működéshez. Például, ha grafikával dolgozik egy apró kijelzővel, nem biztos, hogy ideális. Ügyeljen arra, hogy elég nagy legyen az Ön igényeinek megfelelően.

Annak elkerülése érdekében, hogy még több költséget rójon a laptop áraira, hagyja ki a divatos szoftvert. Rengeteg ingyenes alternatíva áll rendelkezésére, például a Google Docs a Microsoft Word helyett. Csak akkor vásároljon szoftvert, ha munkába vagy iskolába kell, és vásárlás előtt beszéljen az adminisztrátorral az Ön számára elérhető kedvezményekről.

Miután többet megtudott a laptopokról, könnyebben meg kell szereznie a valóban kívánt laptopot. Alkalmazza a cikkben kapott tanácsokat, és a laptop vásárlási folyamata jobb élményt nyújt. A laptop elég hosszú ideig örömöt okoz. Azt is tudni fogja, mit kell tennie, amikor eljön az ideje annak cseréjének
.

© Copyright Online Marketing