Küszködik a cikk marketing? Egyszerű ötletek, amelyek eredményt hoznak

Küszködik a cikk marketing? Egyszerű ötletek, amelyek eredményt hoznak

Egy cikk olyasmi, ami a gyakorlatlan szem számára olyan egyszerűnek tűnik, de olyan összetett technikákat igényel a megfelelő felépítéséhez és forgalmazásához. Az alkalmazott módszerek változatosak és drasztikusan változnak a weben, az oldaltól vagy cégtől függően. Néhány azonos alapelvet azonban mindig használnak és újra felhasználnak, ha sikert akar elérni, és ezeket itt tárgyaljuk.


Ha megismétel valamit, amit egy másik személy webhelyén látott, akkor mindenképpen adjon nekik hitelt, és adjon egy linket vissza a webhelyükre. Ez megmenti Önt attól, hogy bárki felháborodjon Önre, és a felhasználók láthatják, hogy Ön nemes és képes hitelt adni, amikor az jár.


Ha még csak most kezdi, csak egy cikk könyvtárat válasszon, amellyel együtt dolgozik. Nézze át az egyes cikk könyvtárak adatbázisát, hogy kiderítse, melyik felel meg Önnek a legjobban, és dolgozzon azon, hogy megismerkedjen velük. Ha csak egy könyvtárat használ, az segít megtanulni a dolgokat, mielőtt fejest ugrana a szakmába.


Tegyen közzé cikkeket a lehető legtöbb ingyenes top 10 cikk könyvtárban. Győződjön meg róla, hogy cikkei egyediek és jól megírtak. Ismerkedjen meg az egyes könyvtárak beküldési követelményeivel, valamint feltételeivel. Egyes könyvtárak minimális szómennyiséget írnak elő.


Kerülje a szócikkeket, ha hatékonyan szeretné megcélozni közönségét a cikkmarketinggel. Persze, élvezetessé teheti az olvasást, de nem akarja, hogy félreérthető legyen, hogy mit akar közvetíteni.


A linkek az eredeti cikkre menjenek, ne a fő blogra. Ha a cikkei mind a blogja különböző részeire mutatnak, megmutatja a keresőmotoroknak, hogy milyen sokféle tartalommal foglalkozik. Blogjaiban a bejegyzés címét használja permalinkként.


Fontolja meg egy olyan online eszköz használatát, amely automatikusan kiadja a cikkeit a különböző webhelyekre. Minél több ember látja a cikkét, annál több potenciális üzletet fog generálni, amikor ezek az olvasók rákattintanak a blogjában található linkekre. Ezáltal a keresőmotorok számára is népszerűnek fog tűnni.


Az, hogy egy cikk a lehető legjobb marketinget nyújtsa, néha azzal függ össze, hogy hol található a cikk. Azzal, hogy megtalálja a legjobb kiadványt, amelyben a cikkét közzé teheti, nagy hatással lehet arra, hogy ki fogja megtekinteni ezt a cikket. A jó döntések nagyszerű eredményekhez vezethetnek a cikkmarketingben.


Kutassa fel azokat a témákat, amelyekről cikkeket szeretne írni. Segít, ha már van egy alapos tudása az említett témákról, de a további kutatás mindig jó ötlet. Sokkal többet tudhat meg a témákról, és ez több anyagot adhat, amiről írhat a cikkeiben.


Olyan tartalmakat kell írnia, amelyeket más webmesterek is elég jónak találnak ahhoz, hogy hivatkozzanak rájuk, ha természetes backlinkeket szeretne. Ne essen abba a csapdába, hogy csak a vágyát figyelembe véve pörgeti a cikkeket, hogy megtöltse a webhelyét, Ha mégis szócikkeket használ, győződjön meg róla, hogy minden egyes cikk releváns tartalmat nyújt, és nem csak helykitöltésre szolgál. Ha azonban nagyon jó minőségű és hasznos tartalmat hoz létre, az linkeket fog vonzani azoktól a webmesterektől, akik meg kívánják osztani az Ön anyagát az olvasóikkal.


Ez egy kiváló cikkmarketing-kampány alapjául szolgáló tervrajz, amelyet érdemes megszívlelni, ha úgy szeretné népszerűsíteni webhelyét, hogy nem költ hatalmas összegeket más hirdetési formákra. Ez döntő fontosságú és kemény munka, de végül minden egyes elköltött fillért és másodpercet megér.

© Copyright Online Marketing