Egy hasznos cikk a lead generálásról, amely sok hasznos tippet kínál

Egy hasznos cikk a lead generálásról, amely sok hasznos tippet kínál

Ha mindent megtanulsz a lead generálásról, az megkülönböztet téged a versenytársaktól. A tudás hatalom, különösen, ha az értékesítés területéről van szó. Felkészültél arra, hogy a legjobbak legjobbja legyél? Ha igen, az alábbi cikk csak arra vár, hogy elolvasd.


Tegyél olyan ajánlatot a potenciális érdeklődőknek, amelyet nehéz visszautasítani. Ez lehet egy kedvezmény, egy reklámajándék, vagy valamilyen információforrás, amire már nagyon vágynak. Lényegesnek kell lennie számukra, különben soha nem fogod rávenni őket, hogy válaszoljanak. Próbálj ki néhány különböző dolgot, hogy lásd, mi működik a legjobban.


Hozz létre magával ragadó tartalmat. A lead generálás nagyban támaszkodik a terméked vagy szolgáltatásod iránti bizalom kiépítésére. Az okos, célzott tartalom sokat segít ebben. Célközönséged nagyobb valószínűséggel köt üzletet veled, ha úgy érzi, hogy nagyszerű szolgáltatást nyújtasz.


Minden héten szánj időt a potenciális érdeklődőkkel való kapcsolattartásra. Általában egynél több érintkezési pontra van szükség ahhoz, hogy egy potenciális minősített leadből valódi forró lead legyen. Ezért az első kapcsolatfelvétel után egy-két héttel később határozz meg időt arra, hogy újra kapcsolatba lépj vele. Itt a gyakoriságról van szó, hogy ebből a személyből ügyfél legyen.


Nézd meg, hogy szponzorálhatod-e a helyi eseményeket bármilyen módon. Esetleg vásárolhatnál egyenruhát egy kis csapatnak, vagy elhelyezhetnél egy transzparenst egy garázsvásáron. Ha igen, mindenképpen jelenj meg az eseményen, hogy kezet rázhass és találkozhass a potenciális érdeklődőkkel.


Az ajtókopogtatás mindig egy lehetőség, ezért ne zárd ki. Ez még akkor is igaz lehet, ha a te vállalkozásod B2B. Látogass el vállalkozásokhoz, és kérdezd meg őket arról, hogy jelenleg kit használnak arra, amit te árulsz, majd tudasd velük, hogy miért te vagy a jobb választás. Hagyj hátra néhány anyagot, és menj tovább a következő helyszínre.


Fejlessz ki olyan tartalommarketinget, amely segít a leadek generálásában. Ajánlj a potenciális ügyfeleknek speciális hírleveleket és tippeket tartalmazó e-maileket, hogy segítsd őket a lehető legjobban kihasználni az idejüket. Minél jobb tartalmat hozol létre, annál valószínűbb, hogy az emberek feliratkoznak majd, hogy megkapják. Ez az opt in az első lépés egy nagyon forró lead létrehozásához.


A tartalomépítés a webhelyeden biztosan időbe telik. Ha frusztrált leszel, és gyakran elfelejted ezt megtenni, akkor semmi sem fog igazán működni neked. Tarts ki az új tartalmak kiküldésével, és az érdekes tartalom vonzza az embereket. Mindig ügyelj arra, hogy ezt a stratégiát soha ne tedd félre.


Győződj meg róla, hogy a leadjeid olyan embereknek szólnak, akik igénybe vehetik a szolgáltatásodat. Az általános lead rendben van, ha nem érdekel, hogy ki a célpontod. Olyan embereket célozz meg, akik hasznot húzhatnak a termékedből vagy szolgáltatásodból.


Bár a leadek generálása nem bonyolult dolog, pontos tudománya van. Ellenállhatatlan ajánlatot készíteni, eljuttatni azt a megfelelő nézőkhöz, és elég jó okot adni nekik arra, hogy "most" cselekedjenek - ez a lead generálás három fő összetevője. Gondold át ezeket, és dolgozd ki, hogyan tökéletesítheted ezt az ajánlatcsomagot, és azonnal több leadet kell generálnod.


Győződj meg róla, hogy tisztában vagy azzal, hogy mit remélsz a lead generálási erőfeszítéseiddel. Ha vannak céljaid a vállalkozásodban, akkor az építés során is hasonló célokat kell kitűzni. Tudd hogyan tervezed a leadek gyűjtését, hányra van szüksége minden egyes lökéshez, és hogyan használhatod fel őket a legjobban.


Ha mindezekre a tényekre frissen emlékszel, itt az ideje, hogy elkezdd megtervezni az új stratégiát. Láss hozzá a munkához még ma, hogy holnap már biztosítsd a sikert. Minél hamarabb látsz hozzá a munkához, annál gyorsabban fogod elérni a céljaid, és a bevételeid az egekbe szöknek.

© Copyright Online Marketing