Cikkek írása cégek számára 

Cikkek írása cégek számára 

Amikor az interneten szörföl, az egyetlen dolog, ami elválasztja a jó vállalkozást a rossz vállalkozástól, az, hogy hogyan érzékeli ezt a vállalkozást. Ezért olyan fontos, hogy üzleti márkáját tartalommal, azaz cikkmarketinggel értékesítse. Kövesse ezt a cikket, és ismerje meg a legjobb tippeket és taktikákat a cikkmarketing használatához az interneten.


Kerülje egy cikk közzétételét több URL-cím alatt a webhelyén. Ez gyorsan csökkentheti webhelye értékét, mivel a Google gyakran a linkek minőségét és számát nézi, amikor eldönti, hogy egy oldal hova kerül a rangsorban. Az, hogy egy cikkre több címkével hivatkozol, addig rendben van, amíg ezek mind ugyanarra az URL-re mutatnak.


Ha mikroblog-oldalakat fog használni vállalkozása népszerűsítésére, győződjön meg róla, hogy érti a funkciójukat, mielőtt elkezdi a posztolást. Ha nem tartja be a formátum etikettjét és használatát, többet árthat, mint használhat vállalkozásának hírnevének és online jelenlétének.


Tartsa frissen weboldalát azáltal, hogy folyamatosan új tartalmakat tesz közzé. A keresőmotorok nem listázzák webhelyét egyszer, majd elfelejtik. Automatikusan ellenőrzik, hogy webhelye rendszeresen tartalmaz-e új tartalmat, és a keresési rangsorát az alapján változtatják, hogy mennyire aktuálisak az információk. A gyakori tartalom hozzáadásával a keresőmotorok gyakrabban látogatják webhelyét, ami azt jelenti, hogy a keresőmotorok rangsora gyorsabban emelkedik.


Amikor cikkeket ír egy cikkmarketing-stratégia részeként, ügyeljen arra, hogy azok informatívak legyenek. Bár úgy tűnhet, hogy a cikkmarketingnek több köze van az elhelyezéshez és a linkeléshez, mint ahhoz, hogy a potenciális ügyfelek elolvassák a cikkeket, minden cikket úgy kell kezelnie, mint egy értékesítési ajánlatot vagy egy egyszeri lehetőséget arra, hogy elnyerje az ügyfelek bizalmát.


Ellenőrizze és ellenőrizze újra és újra a cikkét hibák tekintetében. Nem szeretné, ha bármilyen hiba lenne a cikkében, legyen az helyesírás, nyelvtan vagy formázás. Ha a beküldéskor hagyja, hogy ezek a hibák átcsússzanak, sokat veszíthet a hitelességből az olvasóinál, akik máshová fognak fordulni a pontosságért.


Mondjon el egy személyes történetet. Az olvasók szeretnek többet megtudni egy cikk írójáról, ezért, ha bele tud csempészni egy személyes, releváns történetet a cikkeibe, tegye meg! Ettől az olvasók úgy érzik, hogy megbízhatóbb, hiszen nyitott arra, hogy megossza velük a saját történeteit.


Hogy ötleteket gyűjtsön saját cikkmarketing-törekvéseihez, tekintse át azokat a cikkeket, amelyek felbukkannak a könyvtárak "legnézettebb" kategóriájában. Hogyan vannak megszervezve? Milyen a hangvételük? Mennyire hivatalos vagy informális a nyelvezetük? A példa erőteljes tanítási eszköz és az Ön által választott cikk könyvtár legnézettebb cikkei nagyon sikeres példák tanulmányozására szolgálnak.


Cikke címadásakor ügyeljen arra, hogy a cikk címe meggyőző legyen az olvasók számára. Ügyeljen arra, hogy a kulcsszavait mindenképpen tartsa benne a címben, de emellett az olvasók számára is kiemelkedőnek kell lennie. Ha a címlapja nem vonzó, senki sem fogja elolvasni, amit írt. Éreztesse az olvasókkal, hogy el kell olvasniuk a cikkét.


Próbáljon meg valós példákat belevenni a cikkeibe. Az olvasó képes lesz azonosulni a bejegyzésével, így még inkább érdekelni fogja a téma, amiről ír. Az is fontos, hogy leíró nyelvezetet használjon, hogy az olvasó el tudja képzelni a tárgyalt helyzetet.


Most már világosnak kell lennie az Ön számára, hogy a cikkmarketing felhasználásával rendkívül jövedelmező lehet az üzletének kiépítése. Ráadásul a márkájának a tartalmakon keresztül történő tolása sokkal legitimebbnek tűnik bármely ügyfélkör számára, mint az egyszerű hirdetések. Ne feledje tehát, hogy kövesse ezeket a tippeket a siker érdekében, és folytassa az írást.

© Copyright Online Marketing