Autóvásárlási tippek és technikák a legjobb ajánlat megszerzéséhez

Autóvásárlási tippek és technikák a legjobb ajánlat megszerzéséhez

Autóvásárlási tippek és technikák a legjobb ajánlat megszerzéséhez

Noha a múltban nehéz lehetett egy autóra a legjobb díjakat biztosítani, az idő változni fog. Meg kell tanulnia, hogyan kell tárgyalni. Többé nem kell csak elfogadnia a kereskedő ajánlatát.

Nagyon szolgaszolgálatot végez önnek, ha nem sikerül egyeztetnie az alacsonyabb árat, mint amit az eladó először kínál. Ne vásároljon autót az ablakon. Ezek az árak célzottan magasak, hogy tárgyalási teret biztosítsanak az eladó számára.

Mielőtt elkezdené márkakereskedését, tudja, milyen járművet szeretne. Online kutatást kell végeznie, hogy jobban tájékozódjon arról, hogy mit dönt. Ön is megtalálja az Ön által választott autót, hogy tévedésbe ne kerüljenek az eladók.

Vigye magával valaki autóját. Ez a személy lehet barát, legjobb barát vagy megbízható családtag.

Úgy érezheti, hogy rohan, ha később tervezik aznap. Legalább egy egész délutárt kell elfoglalnia. Ha időre van rá szükség, akkor mindig befejezheti egy másik napot.

Ha autóval vásárol, ne nézze meg az árszint feletti járműveket.

Tesztelje az árut vásárlás előtt.

Új autó vásárlásakor gondolja át, hogyan befolyásolhatja az üzemanyag-fogyasztás. Úgy érzi, hogy szüksége van egy V-8 vásárlására, amellyel dolgokat húzhat.

Hívja a bankot a finanszírozásról a vásárlás előtt. Ez biztosítja, hogy ez jó az Ön biztonsága szempontjából. Általában a kereskedés pénzügyi részlege jobb kamatot talál, mint a bankja, de az segíthet, ha a vásárlás előtt megtudja, milyen kamatlábat néz.

Tartsa be azt a tényt, hogy van egy autója a kereskedelemhez, amit önmagával csinál. Várja meg a kereskedelem említését mindaddig, amíg határozott megállapodást nem köt az új jármű eladási áráról.

Hívja a márkakereskedést, hogy megtudja, van-e raktáron a kívánt modell. Ha anélkül lép fel a márkakereskedésben, hogy ezt megtenné, akkor az eladó mindent megtesz, hogy eladja neked. Ha valóban egy négyajtós szedánra van szüksége, és nincs ilyen, akkor az odakinn csak pazarolja az idejét. Az előrehívás időt takaríthat meg.

Ne vásároljon új típusú autót, mihelyt azt forgalomba bocsátják. Egy perc múlva, amikor elérték a piacot, rájön, hogy várt. Adj neki egy darabig, hogy az összes hype enyhüljön, majd keressen egyet vásárolni.

Nem várható el, hogy egyáltalán fizeti ezt a díjat! Ha azt mondják, hogy meg kell fizetnie, fenyegessen azzal, hogy továbbmegy az üzlet, hacsak azt nem távolítják el. Megállítják, hogy elmenjen.

Lehet, hogy nem kapja meg az abszolút legjobb árat, de bizonyos fokú rugalmasságot élvezhet a tárgyalásokon, mert megszabadítja az új autó költségeit.

Például, ha olyan autóra van szüksége, amelyet autópályákon utazik, valószínűleg nagyon hatékony autókat keres.

Ne hagyja, hogy az eladó mindent megszerezzen. Lehet, hogy barátságosak, de így szerezhetnek bizalmat.

Ha a bank jó kamatlábat kínál Önnek autóvásárláskor, akkor használja! A bank kéri, hogy fizessen velük minimális kamatot.

Biztos benne, hogy tudja, hogy átveheti az irányítást a következő vásárolt jármű felett? Ez határozottan így van, tekintettel arra, hogy felfegyverkeztek a fent leírt tanácsokkal. Nem kell csak az értékesítő szavát vennie érte. Használja fel a megtanult tudást és találja meg a tökéletes ajánlatot!

© Copyright Online Marketing