Készítsen jobb webhelyet ezekkel a tippekkel

Készítsen jobb webhelyet ezekkel a tippekkel

Olvassa el ezt a cikket, ha webdizájn karriert szeretne kezdeni. Az alábbi cikk betekintést nyújt az információkhoz, amelyeket felhasználhat saját webdizájnjának megkezdéséhez. Nem számít tapasztalataidig, mindig van valami újat megtanulható.

Ha webhelyet tervez, akkor ellenőrizze, hogy a beírt kódnak érvényes HTML + CSS van-e. Bár a legtöbb böngésző értelmezheti az érvénytelen kódot, helyesen vagy helytelenül jeleníthető meg. Az érvényes kód a modern böngészőkben a legtöbbször ugyanúgy jelenik meg. A HTML-kód érvényességét HTML-érvényesítővel ellenőrizheti.

A JavaScript használatával egyéni betűtípust szerepeltethet weboldalain. Az olyan könyvtárak, mint a Typekit és a Google Web Fonts, megkönnyítik az ezoterikus betűkészletek weboldalon történő felvételét, még akkor is, ha a legtöbb látogató nem rendelkezik ezekkel a betűkészletekkel a számítógépükön. Úgy működik, hogy magát a betűtípust beágyazza a JavaScript-be, így az ügyfél képes dekódolni azt menet közben.

Ne próbáljon minden új modult hozzáadni a webhelyéhez. Csábító lehet, ha webhelye élvonalbeli megjelenést mutat, ha minden új webdesign-opciót felvesz oda, de végül kikapcsolhatja az embereket. Az egyszerű általában még jobban elkészíti a munkát, mint egy feltűnő elrendezés.

Bár gyakori a www. a weboldal URL elején meg kell próbálnia megbizonyosodni arról, hogy hozzáfér-e a webhelyéhez, függetlenül attól, hogy felveszi-e vagy sem. Ez megkönnyíti bárki számára a hozzáférést, függetlenül a gépelés módjától.

Hírlevél közzététele, hogy növelje annak valószínűségét, hogy ismétlődő látogatói legyenek. Ha az ügyfeleknek promóciókat, frissítéseket vagy egyéb híreket kapnak a beérkező levelek mappájába, ösztönözhetik őket a visszatérésre. Helyezze el a regisztrációs mezőt a webhely teteje közelében, hogy könnyen megtalálják azt, és ellenőrizze, hány regisztrál, amikor az oldalán mozgatja. Hírlevelét csak azoknak szabad eljuttatni, akik kifejezetten kérik annak kézhezvételét, vagy fennáll annak a kockázata, hogy ügyfeleit kikapcsolja.

Testreszabhatja webhelyét. Ügyfelei szeretnének jól érezni magukat veled, ezért használjon megbízható ügyfelek ajánlásait, valamint emberek fényképeit. Az ügyfelekkel való bizalom kiépítése nagyon fontos, ezért feltétlenül tudassa velük, hogy személyesen törődik vele az általuk nyújtott termékkel vagy szolgáltatással.

Ha több oldala van a webhelyén, használja a felső navigációs sávot, hogy a látogatók azonnal megtalálják a szükséges információkat. Adjon meg elérhetőségi adatokat, hogy beszélgethessenek veled, ha szeretnék. A címsornak világosnak és láthatónak kell lennie, a bekezdéseknek tömörnek és könnyen olvashatónak kell lenniük.

A professzionális megjelenésű font kiválasztása fontos webdizájn szempont. Nézze meg a webhely betűtípusát, és megkülönböztetheti, hogy professzionális-e. Maradjon távol a Comic Sans betűtípusoktól vagy más olyan képzeletbeli betűtípusoktól, amelyek nem minden számítógépen találhatók meg. Ha a látogatónak nincs betűtípusa a számítógépén, böngészője megjeleníthet egy alapértelmezett betűtípust, amely nem tűnik jól. Időnként ez rosszabbnak tűnik, de gyakran segít az olvasónak, aki egyébként esetleg nem volt képes egyértelműen elolvasni az Ön weboldalát.

Egy nagyszerű webdesign annak biztosítására, hogy webhelye megtalálható legyen az aldomain mellett vagy anélkül. A webhelyet úgy kell megtalálnia, hogy beírja a www.mysitehere.com és a http://mysitehere.com oldalt. Az így működő webhelyek előtag nélkül is megtalálhatók. Beírhatja a mysitehere-t, és megtalálhatja.

Most, hogy többet tud meg a webdesignőrről, jobban érzi magát a készségeiben a jövőben. Csak folyamatosan törekedjen arra, hogy új ismereteket töltsön az agyával, és hamarosan nagyszerű webdesignernek kell lennie.

© Copyright Online Marketing